Raziščite tradicijo v Ribniškem Semenju

Pridružite se nam pri praznovanju bogate kulturne dediščine in živahnega duha skupnosti v Ribniškem Semenju. Ne zamudite tega edinstvenega dogodka!

Politika zasebnosti

Varovanje vaših osebnih podatkov

Na spletni strani Ribniški semenj spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo k varovanju osebnih podatkov, ki nam jih posredujete. Vse zbrane informacije uporabljamo izključno za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih storitev.

Vaše osebne podatke obdelujemo transparentno, zakonito in pošteno. Za njihovo varovanje uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe, da preprečimo nepooblaščen dostop, razkritje, izgubo ali uničenje vaših podatkov.

Politika zasebnosti

Datum uveljavitve: 01.01.2023

Vaša zasebnost je za nas izjemno pomembna. Ta politika zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo, razkrivamo in varujemo vaše osebne podatke, ko obiščete našo spletno stran ribniski-sejem.si.

Zbiranje in uporaba informacij

Ob obisku naše spletne strani lahko zberemo določene informacije avtomatično, vključno z informacijami o vašem računalniku, internetni povezavi, operacijskem sistemu in brskalniku. Te informacije lahko vključujejo tudi IP naslov, čas obiska, naslove spletnih strani, ki ste jih obiskali pred in po obisku naše strani, ter druge podobne podatke.

Kadar izpolnite obrazce ali se naročite na naše novice, vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, kot so ime, e-poštni naslov, telefonska številka ipd. Te podatke bomo uporabili izključno za namene, za katere ste jih posredovali.

Piškotki in sledilne tehnologije

Naša spletna stran lahko uporablja piškotke in druge sledilne tehnologije, da bolje razumemo, kako uporabniki uporabljajo spletno stran. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih shrani vaš brskalnik in omogočajo, da naslednjič, ko obiščete našo stran, prepoznamo vaš računalnik.

Razkritje podatkov tretjim osebam

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo tretjim osebam le v določenih primerih, kot so izpolnitev zakonskih zahtev, zaščita naših pravic ali lastnine, ali ko verjamemo, da je to potrebno za zaščito varnosti drugih ali nas samih.

Varnost

Zavezujemo se, da bomo vaše osebne podatke varovali pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem. Kljub našim prizadevanjem za varovanje vaših podatkov pa ne moremo zagotoviti popolne varnosti informacij, zato jih pošiljate na lastno odgovornost.

Spremembe te politike zasebnosti

Ta politika zasebnosti je veljavna od datuma navedenega zgoraj in ostaja v veljavi razen če ni spremenjena. Lahko jo spremenimo kadar koli, z objavo nove različice na naši spletni strani. Priporočamo, da to politiko zasebnosti redno pregledujete za morebitne spremembe.

Kontaktne informacije

Če imate kakršnakoli vprašanja ali pomisleke glede te politike zasebnosti, nas lahko kontaktirate na Gallusovo nabrežje 10, 1310 Ribnica ali info@ribniski-semenj.si.

Z nadaljnjim obiskom naše spletne strani soglašate z uporabo te politike zasebnosti.